Lady in Red


Valentijn 2016Vanaf haar ‘troon’ wordt het publiek toegezongen en aangesproken, als men lief is geweest voor haar zal zij hartjes uitdelen.

Als u lief bent geweest ontvangt u van deze in rood gehulde dame een briefje met lieve woordjes, terwijl zij voor u een liefdesliedje zingt.
In haar rode en fuchsia outfit valt ze op en valt ze aan.
Ongedwongen, met een glimlach en gastvrij verstaat zij de kunst van het verleiden en is deze act een welkome invulling om interactie op gang te brengen met een doosje hartenwensen als geschenkje toe.
Is dat niet lief?..

Onze Lady is een veelzijdige dame.
Al van jongs af aan stond zij op verschillende  podia. Na jaren over de wereld gezworven te hebben kwam zij met veel geestelijke bagage en ervaring terug naar Nederland.
Begonnen als animatrice met diverse typetjes/karakters die elk een ander facet van haar persoonlijkheid uitvergrootte, is zij door de jaren heen gegroeid tot een gewaardeerde artieste die elk typetje/karakter doorontwikkeld heeft tot een eigen karakter met de daarbij horende eigenaardigheden.
Haar kracht schuilt in de combinatie van aanstekelijk enthousiasme gecombineerd met een ongebreidelde fantasie en creativiteit.
Dit mengsel verpakt in een soms extravagante verpakking en soms juist in een alledaagse uitdossing zorgt er voor dat haar optredens altijd een blijvende impact achterlaten.

Zij heeft daardoor haar kunsten vertoond op vele bedrijfsevenementen, straattheaterfestivals en particuliere feesten van velerlei omvang en pluimage.
Dat zij vaak wordt teruggevraagd is het beste bewijs dat zij haar vak verstaat.

 € 595,00 Tijdsduur ; 3 x 45 binnen 3 uur
Reiskosten; excl 0,30 per Km af Rotterdam
Prijzen exclusief BTW